Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου - Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ.

Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ άφησε ευχαριστημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους παίκτες με λίγο χρόνο, που έπαιξαν στην Κρήτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι οι Κρητικοί έκαναν pasillo στους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να τους τιμήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το pasillo από τον ΟΦΗ: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Όπως έχω πει παλαιότερα είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ομάδα που έχει ταυτότητα λόγω του προπονητή της. Είναι μία μεγάλη κίνηση που δε συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε».

Για την αλλαγή του Ελ Αραμπί: «Ο Ελ Αραμπί βγήκε για να προστατευθεί. Προέρχεται από μία μεγάλη σειρά αγώνων. Δεν ήταν θέμα τακτικής η αλλαγή του. Συμπεριφέρθηκε άψογα μέσα στο παιχνίδι».

Για τις πολλές αλλαγές στο ματς: «Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες μου ότι όλοι έχουν συνεισφέρει για αυτό τον τίτλο. Είπα να δώσω μία ευκαιρία σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να ανταποδώσω τη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη σεζόν. Ήταν μία ευκαιρία να δώσουμε ένα παράδειγμα και στους πιο νέους παίκτες ότι αν δουλεύουν θα ανταμείβονται».

Για τα δύο ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλη βαρύτητα. Στο ένα κρίνεται ένας τίτλος αλλά και το ματς του πρωταθλήματος είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε θέλουμε να διευκολύνουμε κανέναν αντίπαλο. Θα υπερασπιστούμε τη φανέλα μας με κάθε τρόπο. Έτσι θα κάνουμε και στο ματς του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x