Κύπελλο Ελλάδας

Μαρτίνς: «Καταφέραμε ό,τι συνήθως, να επιβληθούμε στον αντίπαλό μας»

Στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τη σημερινή νίκη-πρόκριση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα κι ευχήθηκε την παρουσία κόσμου στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου. Ξέρω πως περνάμε δύσκολες στιγμές με αυτό και θέλω να αφιερώσω τη νίκη εκεί. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους του. Θέλω να εκφράσω την περηφάνειά μου για την ομάδα με προσωπικότητα, χαρακτήρα και ψυχή που ότι και να γίνεται μπαίνει στο γήπεδο και κερδίζει. Αξίζει συγχαρητήρια. Όσο περνάει η χρονιά είμαστε ευχαριστημένοι που έναν έναν πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Είχαμε λιγότερες από 24 ώρες για να ετοιμάσουμε το ματς. Παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε στο β' μέρος. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει και ενώ υπήρχαν πολλές διακοπές στο ματς. Καταφέραμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Να επιβληθούμε στον αντίπαλό μας».

Για τον τελικό: «Καταρχήν ελπίζουμε να είναι τελικός με παρουσία του κόσμου. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να δώσουμε αίγλη στην διοργάνωση του Κυπέλλου που δεν την έχει τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x