Champions League

Μαρτίνς: «Τρεις ομάδες παλεύουμε για τη δεύτερη θέση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κανένα παράπονο δεν έχει από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Πόρτο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι σε επίπεδο Champions League δεν επιτρέπονται λάθη όπως αυτά που οδήγησαν στα γκολ των γηπεδούχων και σημείωσε ότι αποδείχθηκε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Τέλος, για τη μάχη της ομάδας του, ανέφερε ότι η Σίτι θα είναι στην πρώτη θέση και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τρεις θα μονομαχήσουν για τη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

Για το τι έφερε την ήττα:
«Στο επίπεδο του Champions League δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε στις στιγμές των γκολ. Είχαμε στρατηγική, αλλά δεν καταφέραμε να την εφαρμόσουμε. Μεταξύ των δύο γκολ είχαμε τις ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σήμερα αποδείχτηκε κάτι τέτοιο».

Για το αν το δεύτερο γκολ είναι καθοριστικό για το τέλος του ομίλου: «Όχι, εκείνη τη στιγμή ρισκάραμε. Έπρεπε να το κάνουμε για να κυνηγήσουμε την ισοπαλία, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, προσπαθήσαμε να πάρουμε τον βαθμό».

Για τη συνέχεια: «Η Σίτι είναι η πιο ποιοτική ομάδα, αποδεικνύεται αυτό και οι υπόλοιπες τρεις παλεύουμε για τη δεύτερη θέση».

Για τις αλλαγές των Βινάγκρε, Μπρούμα και Πέπε: «Θέλαμε να φρεσκάρουμε, να δώσουμε βάρος και ταχύτητα στην ομάδα μας. Ο Κώστας έπαιξε πολύ καλά επίσης, όλες οι αλλαγές ήταν στη λογική του φρεσκαρίσματος στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x