Ο διεθνής εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν «ψυχρολουσία» το δικό του γκολ που ακυρώθηκε, θεωρεί πως είναι εφικτή η δεύτερη θέση στον όμιλο και εξήρε τον Ματιέ Βαλμπουενά σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά:

Τη νίκη και το γκολ του που δεν μέτρησε: «Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε. Μας δίνει αισιοδοξία. Είναι και το χρονικό σημείο του γκολ που μας κάνει πιο παθιασμένους. Όταν σου ακυρώνεται ένα γκολ δεν είσαι χαρούμενος και είναι σαν "ψυχρολουσία". Όμως, νικήσαμε και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία«.

Το τόσο καλό ξεκίνημα: «Όλοι γνωρίζαμε από την κλήρωση θεωρητικά η δυνατή ομάδα του ομίλου μπορεί να βγει πρώτη. Ότι θα παλεύαμε οι άλλες ομάδες για τη δεύτερη θέση και κάτω. Όλα είναι πιθανά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως νικήσαμε σήμερα, μπορεί να νικήσει και η Μαρσέιγ στην έδρα της. Είναι πολλά τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Τον Βαλμπουενά: «Προφανώς, από την περυσινή χρονιά βλέπουμε τον Ματιέ να γίνεται ένα "λιοντάρι" όταν μπαίνει στο γήπεδο. Είναι πρότυπο για όλους μας. Όταν βλέπεις αυτό το παιδί που έχει κατακτήσει τα πάντα και έχει ασφάλεια και μπαίνει στο γήπεδο σαν να μην έχει κερδίσει τίποτα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να δίνουμε το 100%. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube