Αγγλία

Ματ Μπίαρντ: «Ό,τι καλύτερο η επιστροφή στις προπονήσεις»

Η επιστροφή στις προπονητικές εγκαταστάσεις για τη γυναικεία ομάδα της Γουεστ Χαμ έδωσε μεγάλη χαρά στον τεχνικό της Ματ Μπίαρντ που βλέπει αισιόδοξα τη νέα χρονιά παρά την παύση λόγω πανδημίας.

Η σταδιακή επιστροφή μετά την διακοπή του Μαρτίου ξεκίνησε για όλες σχεδόν τις ομάδες και η Γουεστ Χαμ είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν τις προπονήσεις.

Ο Ματ Μπίαρντ δήλωσε σε αγγλικά μέσα πως «είναι ευχάριστη η επιστροφή στο κέντρο. Δεν έχω δει ακόμη όλες τις αθλήτριες αλλά είμαστε όλοι πίσω και τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά όλους αυτούς τους μήνες οπότε προετοιμάστηκαν για την επανέναρξη. Είναι τέλειο να είσαι πάλι πίσω στο γρασίδι».

Η ομάδα ξεκίνησε να προπονείται σε μικρά γκρουπ ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και ο Άγγλος προπονητής θεωρεί ότι αυτό ήταν και το πρέπον αν λάβει κανείς υπόψιν του τα δεδομένα με το COVID-19.

«Η σταδιακή επανένταξη ήταν το πλέον σωστό γιατί δίνει τόσο στους αθλητές όσο και στο προσωπικό την ασφάλεια να επιστρέφουν στο εργασιακό περιβάλλον», είπε σε συνέχεια των δηλώσεών του για την προετοιμασία της νέας χρονιάς της Γουεστ Χαμ για το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x