Η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν αφιερωμένη στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο στόχος; Οι πράσινοι να κυκλοφορούν έχοντας τις σωστές επιλογές, αλλά όχι σε… χαλαρούς ρυθμούς. Το αντίθετο. Οι ασκήσεις του Ντάνι Πογιάτος και των βοηθών του είχαν ένταση και αρκετές φορές οι πράσινοι έβγαζαν πολύ πάθος στην προπόνηση.

Ο Ισπανός ζητούσε διαρκώς κίνηση μα και σωστές επιλογές. Για περίπου μια ώρα δούλεψε με τους παίκτες του, μέσω διαφορετικών ασκήσεων, στην κυκλοφορία. Η τελευταία άσκηση ήταν και ο η πιο έντονη όταν συμμετείχε όλη η ομάδα (δυο ομάδες συν τέσσερις μπαλαντέρ) με τον Πογιάτος να μοιράζει «μπράβο», αλλά να κάνει και τις παρατηρήσεις του στο φινάλε.

Μπλε ομάδα: Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Περέα, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ

Άσπρη ομάδα: Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Καρλίτος, Καμπετσής, Σένκεφελντ, Τζαβίδας, Σαμαράς, Αθανασακόπουλος

Μπαλαντέρ: Καραγιάννης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Μακέντα

Ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες του στο τέλος:

??ταν σε ένα σημείο του γηπέδου έχουμε την μπάλα και εμείς 5 εναντίον 4, θα πρέπει να κοιτάμε πρώτα την κοντινή πάσα. Όταν υπάρχει παίκτης δίπλα, δεν έχει νόημα να σηκώνουμε την μπάλα και να ψάχνουμε την αλλαγή. Δεν το θέλω αυτό. Όταν στις συνθήκες είμαστε 4 εναντίον 4 ή 4 εναντίον 5, τότε περιμένουμε τον παίκτη παραπάνω ή κοιτάζουμε να αλλάξουμε πλευρά για να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Μόνο τότε όμως”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube