Champions League

Ματσάρες σε Παρίσι και Μαδρίτη

Τα σούπερ ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Με τα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων ομίλων συνεχίζεται απόψε η 2η αγωνιστική του Champions League, με τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι να είναι αυτοί που τραβάνε πάνω τους όλα τα «φώτα».

Στο Παρίσι, για τον 2ο όμιλο, η ομάδα του Ουνάι Έμερι αναμένεται να παραταχθεί με όλα της τα αστέρια, αφού λογικά και ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα, μετά την απουσία του στον αγώνα με τη Μονπελιέ, πλαισιώνοντας τους Καβάνι και Εμπαπέ, με την τριάδα να είναι αυτή που έκανε σμπαράλια την άμυνα της Σέλτικ (4 από τα 5 γκολ) την περασμένη αγωνιστική.

Από την άλλη η πρωταθλήτρια Γερμανίας ταξιδεύει στη γαλλική πρωτεύουσα χωρίς τους Μάνουελ Νόιερ, Νταβίντ Αλάμπα και Χουάν Μπερνάτ, αλλά θα δει τον Αρτούρο Βιδάλ να επιστρέφει στο Champions League μετά την τιμωρία του. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου θα κοντραριστούν Άντερλεχτ και Σέλτικ με στόχο τους πρώτους τους βαθμούς.

Σε μάχη των πάγκων αναμένεται να εξελιχθεί το Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, που θα δει τους «εκρηκτικούς» Ντιέγκο Σιμεόνε και Αντόνιο Κόντε να τίθενται αντιμέτωποι για τον 3ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παρατάσσονται οι «ροχίμπλανκος» που δεν υπολογίζουν μόνο τον Αγκούστο Φερνάντεζ, ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Ντάνι Ντρινκγουότερ, χωρίς να ισχύει το ίδιο και για τον Νταβίντ Λουίζ που αναμένεται να αγωνιστεί παρά τους πόνους στον καρπό του. Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η Ρόμα ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Κάραμπακ με στόχο μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ημέρας (Όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 21:45):

1ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασιλεία-Μπενφίκα

2ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου

Άντερλεχτ-Σέλτικ

3ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Κάραμπακ-Ρόμα (19:00)

4ος όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους-Ολυμπιακός

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x