Stoiximan Super League

«Ματσάρες» στην περιφέρεια

Οι αγώνες της Λάρισας με τον ΠΑΣ και του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, πέρα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Σούπερ Λίγκα. Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένες τρεις αναμετρήσεις. Πέρα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, υπάρχουν οι αγώνες της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «AEL FC Arena» και του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο.

Στο παιχνίδι που διεξάγεται στη Λάρισα, η τοπική ομάδα και οι Ηπειρώτες αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Οι «βυσσινί» υπολογίζουν εκ νέου τους Γκόλιας, Ντέλετιτς που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ ο Μονιάκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Εν τω μεταξύ, θα υπάρξει αλλαγή και στον «άσο», καθώς τη θέση του τραυματία Ξενοδόχοφ θα πάρει ο Θεοδωρόπουλος. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και σκοπεύει να τη «φρεσκάρει», ενώ εκτός είναι ο Μαμπουλού λόγω τραυματισμού.

«Πάρτι» για τα 91 χρόνια από την ίδρυσή του θέλει να κάνει ο Παναιτωλικός, «κλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή για φέτος. Οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν να ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμά τους και να… κιτρινίσουν τις εξέδρες του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει τους Καραμπουέ, Μάντζιο, Μουλόπουλο και Μπελκαζουανί.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστική

Σάββατο 4 Μαρτίου

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 3)
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-Βέροια (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ατρόμητος-Ηρακλής (15:00, Novasports 2)
Ξάνθη-Πλατανιάς (17:15, Novasports 2)
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (17:15, Novasports 1)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δεύτερα 6 Μαρτίου

Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο 11 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 3)
Πανιώνιος-ΑΕΛ (17:15, Novasports 1)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 12 Μαρτίου

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)
Κέρκυρα-Ξάνθη (17;15, Novasports 2)
Πλατανιάς-Βέροια (17:15, Novasports 4)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 13 Μαρτίου

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x