Stoiximan Super League

Μάχες για Ευρώπη και παραμονή

Δείτε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχει ενδιαφέρον και για τα… σαλόνια της Ευρώπης, αλλά και για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 4 το μεσημέρι, η Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι Ακρίτες θέλουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ οι Βοιωτοί θέλουν να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εδώ και έναν μήνα, αφού η τελευταία τους νίκη ήταν στις 20 Ιανουαρίου κόντρα στον Ατρόμητο. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσουν με σκορ 1-0 τον Παναιτωλικό.

Τους ενδεχόμενους «κινδύνους» θέλει να αποφύγει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (στις 17:15) θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχει σαφές προβάδισμα για έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Οι Αρκάδες προέρχονται από δύο σερί ήττες (από Άρη και Παναθηναϊκό), ενώ οι Περιστεριώτες έχουν καταφέρει να κερδίσουν Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.

Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση (στις 19:30) της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Η «Ένωση» προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, ενώ η «Ελαφρά ταξιαρχία» από την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-5 στη Ριζούπολη.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (23η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x