Stoiximan Super League

Μάχες για «πεντάδα» και παραμονή στη Σούπερ Λίγκα

Το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία στην 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως και η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 19:00. Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδό του, λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην προνομιούχο πέμπτη θέση, χάρη στα καλά αποτελέσματά τους μέσα στο 2019 και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που τον ακολουθούν. Μετά την «Ένωση», οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό και αργότερα τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, στα πλέον δύσκολα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, θα παλέψει για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ από κοντά την ακολουθεί ο Ατρόμητος. Με τον Απόλλωνα έκανε την όγδοη νίκη της στα 11 τελευταία παιχνίδια, όπου έχασε μόνο στο Καραϊσκάκη με το ευρύ 4-1.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έχει κερδίσει μόνο μια φορά την ΑΕΚ στις έξι τελευταίες επισκέψεις της. Το ίδιο όμως και η ΑΕΚ, αφού τα άλλα τέσσερα έληξαν ισόπαλα, όλα με 1-1 και σε όλα προηγήθηκε ο Άρης!

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας ξεκινάει μισή ώρα αργότερα, στις 19:30, και είναι το ΠΑΣ-Ξάνθη στα Γιάννενα. Οι δύο ομάδες θα μπορούσε κάποιος να πει πως είναι το πιο… αμφίρροπο ζευγάρι της Σούπερ Λίγκας, καθώς σε 23 παιχνίδια τα 12 έχουν λήξει ισόπαλα. Στα 11 παιχνίδια έχουμε οκτώ ισοπαλίες. Μάλιστα, ισόπαλα ήταν και τα τέσσερα τελευταία.

Με δύο διαδοχικές ήττες ο ΠΑΣ βλέπει τον Λεβαδειακό να τον πλησιάζει στον ένα βαθμό και τον ΟΦΗ να είναι ακόμα σε απόσταση βολής, στη μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα στην έδρα της από τον Λεβαδειακό, ο οποίος «έβαλε φωτιά» στην ουρά, αλλά απομάκρυνε την ακριτική ομάδα από την πέμπτη θέση. Συγκεκριμένα, οι Ακρίτες απέχουν επτά βαθμούς από τον Άρη, ενώ παράλληλα υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ξάνθη δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (24η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x