Stoiximan Super League

«Μάχες» για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα

Από το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης.

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ξεχωρίζει το πρώτο χρονικά με τον Λεβαδειακό να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης, ενώ η Λαμία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο.

Οι ομάδες που υποβιβάζονται απευθείας στην δεύτερη κατηγορία θα είναι τρεις, ενώ ο 13ος θα αγωνιστεί σε μπαράζ παραμονής και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη να επιμένει στο να γίνει το επόμενο πρωτάθλημα με 14 και όχι 16 ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα από τη Λιβαδειά που είναι στην 15η θέση με 20 βαθμούς και προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Λάρισα και ΟΦΗ, με το ίδιο σκορ (2-0), και θέλει επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν διανύουν ιδιαίτερα καλή περίοδο, καθώς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες και βρίσκονται στην 13η θέση με 23 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα ματς, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «AEL FC Arena», με τις δύο ομάδες να επιθυμούν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι 11οι με 27 βαθμούς, έχουν απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Χριστόφορ Χούμπτσεβ, Μάρκο Νούνιτς, Μίλος Ντέλετιτς και Σάλες Λεοζίνιο. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν τους ίδιους βαθμούς με τους σημερινούς τους αντιπάλους, θα έχουν απόντες τους Μαρκ Φερνάντεζ, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Κυριακόπουλο και Ματίας Ιγκλέσιας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λαμία (όντας στην 8η θέση με 30 βαθμούς) φιλοξενεί στο τοπικό ΔΑΚ τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει έναν λιγότερο πόντο.

Οι Λαμιώτες έχουν μείνει για έξι αγωνιστικές αήττητοι ωστόσο δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς ώστε να τους ξεπεράσουν στην βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

inner

Η επόμηνη (27η) αγωνιστική

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x