Stoiximan Super League

Μάχη επιβίωσης για ΠΑΣ-Αστέρα και μία νέα εποχή!

Σημαντικές αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να «παλεύει» για την παραμονή με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena» και χρειάζεται τρεις βαθμούς για να συμβεί αυτό και ο δεύτερος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, υποδέχεται την Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 28η αγωνιστική της Super League.

Επίσης, η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί στο Δ.Α.Κ. με την Λαμία και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τις δύο ομάδες να δίνουν «μάχη» για την τέταρτη θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση τον Μάρτιν Τόνσο, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος προερχόμενος από τραυματισμό, ενώ ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Εμάνουελ Σάκιτς και τους Θοδωρή Βασιλακάκη, Νταβίντ Κορτ.

Σημαντική αναμέτρηση για την παραμονή στην κατηγορία θα γίνει στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον τιμωρημένο Θεμιστοκλή Τζημόπουλο και τους τραυματίες Στέφανο Ευαγγέλου, Άντι Λίλα και οι φιλοξενούμενοι επίσης έχουν απουσίες, καθώς εκτός αγώνα είναι οι Νίκος Καλτσάς και Γιώργος Κυριακόπουλος, ωστόσο στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Επιπλέον, θα γίνει το ματς Λεβαδειακός-Πανιώνιος στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις πιθανότητες τους για παραμονή στην κατηγορία, οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους προερχόμενοι από το 1-0 με την ΑΕΛ.

Επίσης, υπάρχει το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός και οι δύο προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

inner

Και η επόμενη (29η) αγωνιστική

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x