Stoiximan Super League

Με απουσίες, αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στα προβλήματα, κυρίως στα μετόπισθεν, ο ΠΑΟΚ θα μπει με στόχο το απόλυτο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ελπίζοντας σε δικαίωση από το CAS, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχοντας ως στόχο το απόλυτο στο μίνι πρωτάθλημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την έξοδο στο Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, με τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να είναι στους 14 βαθμούς (19:30, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μιλήσει αρκετά στους παίκτες του, τους έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και τους έχει εξηγήσει τι περιμένει από εκείνους μέσα στο γήπεδο.

Τα προβλήματα, όμως, στα μετόπισθεν είναι σημαντικά και αυτά καλείται να τα λύσει εκ των έσω ο Πορτογάλος τεχνικός.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται για σήμερα ο Ίνγκασον και ο Γιαννούλης, ενώ ο Κρέσπο βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και ο Αουγκούστο έχει το σοβαρό τραυματισμό του.

Κάπως έτσι την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι και Βιεϊρίνια.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μίσιτς και Μαουρίσιο, με τον Ελ Καντουρί και τον Λημνιό στα πλάγια. Ο Μπίσεσβαρ θα παίξει πίσω από τον Άκπομ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x