Stoiximan Super League

Με επτά απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Αποδεκατισμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Ακόμη μεγαλύτερος είναι από χθες ο «πονοκέφαλος» του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την αγωνιστικότητα της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1), ωστόσο είδε να προστίθενται δύο νέα ονόματα στο απουσιολόγιό του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30).

Πέραν του Μακέντα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο συγκεκριμένο ματς, απών θα είναι και ο Ζαγαρίτης μετά την αποβολή του. Οι δυο τους έρχονται να βάλουν τα ονόματά τους δίπλα στους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Σαβιέρ και Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε χθες μέσω Παρισιού από την πατρίδα του, αλλά δεν προλαβαίνει το προσεχές ματς. Για να επιστρέψει στις προπονήσεις περιμένει να βγάλει ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού και επί ελληνικού εδάφους, ενώ θα υποβληθεί και σε κάποιες άλλες εξετάσεις για πιθανές επιπλοκές του κορωνοϊού στον οργανισμό του. Η επιστροφή του στη δράση πηγαίνει για το μεγάλο ματς με τον Άρη την επόμενη Κυριακή.

Σημειώνεται πως τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αλλά δεν πρόκειται φυσικά με τέτοια λειψανδρία να δηλωθεί να λείψει στο ματς της Κυριακής, ούτε και στο ντέρμπι με τον Άρη. Θα απουσιάσει είτε κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας, ούτε με τον ΟΦΗ εντός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x