Stoiximan Super League

Με Φετφατζίδη κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης

Στο αρχικό σχήμα του Άρη θα βρίσκεται και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν.

Με 15 ποδοσφαιριστές αποστολή θα προσπαθήσει ο Άρης να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο αποψινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ υπολογίζει ξανά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ύστερα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Σόουζα και του Μαντσίνι για το αρχικό σχήμα, αφού τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Γερμανό προπονητή που αντιμετωπίζει μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση λόγω και της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβάλει η FIFA και δεν υπάρχει δυνατότητα προώθησης παικτών από την Κ19 του συλλόγου.

Τα δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα είναι ικανοποιημένοι με μία καλή εμφάνιση κόντρα στους Πειραιώτες που έχουν πολυάριθμο έμψυχο υλικό και κάποιοι παίκτες θα πάρουν «ανάσες».

Την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροζ, Μπαγκολιάνη, Δεληζήση και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Σάσα και ο Ματίγια, με τον Φετφατζίδη και τον Γκάμα στα πλάγια. Ο Μαρτίνες θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x