Stoiximan Super League

Με κίνητρο την ιστορία του στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:30). Πιθανή αλλαγή στο σύστημα από τον Δώνη.

Να παίξει για την ιστορία και τον κόσμο του καλείται ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν, φυσικά, βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο αναζητούν την δεύτερη σερί νίκη τους στο μινι-πρωτάθλημα, ενώ παρά τις μεγάλες δυσκολίες θα επιδιώξουν να σπάσουν και το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Δώνης πέρα από τα γνωστά προβλήματα των παικτών που αποχώρησαν (Χρ. Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον κλπ.) δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Αγιούμπ, που παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις. Ο 51χρονο τεχνικός δεν αποκλείεται να παρεκκλίνει από το καθιερωμένο 4-2-3-1 και να πάει σε ένα 3-5-2.

Ο Διούδης θα επιστρέψει στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Θεοχάρης θα καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας. Την τριάδα στο κέντρο θα συνθέτουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ανουάρ, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα βοηθούν επιθετικά τον Μακέντα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε ο Θεοχάρης θα είναι το τρίτο στόπερ, ο Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα πάρει όλη την δεξιά πλευρά (με τον Χατζηθεοδωρίδη να είναι αριστερά) και ο Καμπετσής διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Μακέντα.

Oι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε ο Γιώργος Δώνης στην αποστολή του «τριφυλλιού» είναι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x