Stoiximan Super League

ΑΕΚ μόνη… δεν γινόταν

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον «τελικό των τελικών» την Κυριακή. Κι ο κόσμος να χαλούσε, θα ‘βρισκε λύση (όπως και βρήκε τελικά) για να σφραγιστούν εισιτήρια και να ‘χει τον κόσμο στο πλευρό της!

Ένα από τα πολλά άγχη που συνόδευσαν τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ είναι αυτό του σφραγίσματος εισιτηρίων πριν τα εντός έδρας παιχνίδια.

Αυτό που έρχεται την Κυριακή όμως δεν είναι ένα από οποιοδήποτε εντός έδρας παιχνίδι.

Είναι αυτό όπου παίζεται μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της. Και η «Ένωση» ούτε που θα μπορούσε να διανοηθεί ενδεχόμενο να το δώσει χωρίς τον κόσμο της.

Η διοίκηση, λοιπόν, έκανε το αυτονόητο, βρήκε λύση με την Εφορία και τελικώς εξασφάλισε το σφράγισμα των εισιτηρίων και τη δυνατότητα να τεθούν σε κυκλοφορία από την Παρασκευή.

Κάτι που θα γίνει στη γενική τιμή των 10 ευρώ (όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ.) και όπως εξήγησε ο Ανδρέας Δημητρέλος με δήλωσή του στο «aek365», θα επιτρέψει εκτός των άλλων στην ΠΑΕ να πληρώσει παίκτες και υπαλλήλους.

«Αύριο το μεσημέρι τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία και θα είναι στη διάθεση του κόσμου. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος το θέμα διευθετήθηκε και την Κυριακή θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», ανέφερε.

Κι αφού τόνισε ότι «περιμένουμε πλέον από τους φιλάθλους να ανταποκριθούν και να έρθουν στο γήπεδο, γιατί η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα», τόνισε πως «το μεγαλύτερο μέρος από τις εισπράξεις έχει αποφασιστεί να διατεθεί για να πληρωθούν οι παίκτες, καθώς και το προσωπικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x