Stoiximan Super League

Με Μακέντα και… Άλτμαν η αποστολή του Παναθηναϊκού!

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την Ξάνθη ο Μακέντα, αλλά και ο Άλτμαν μετά από 10 μήνες, για ψυχολογικούς λόγους, ενώ εκτός έμεινε ο Καμπετσής.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί χωρίς άλλα προβλήματα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο με αντίπαλο την Ξάνθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ακολούθως ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους… εκλεκτούς για την «πράσινη» αποστολή.

Σε αυτήν, λοιπόν, βρίσκεται και πάλι ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς ο Ιταλός στράικερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και ο παρτενέρ του στην επίθεση του Παναθηναϊκού, Αργύρης Καμπετσής.

Παράλληλα, εκτός των πλάνων του 49χρονου τεχνικού βρίσκεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ η… έκπληξη αφορά στην παρουσία, για πρώτη φορά μετά από απουσία 10 μηνών, του Όμρι Άλτμαν σε αυτήν!

Βέβαια, ο Ισραηλινός άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «τριφυλλιού» κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και προκειμένου να αρχίσει να παίρνει… κλίμα, μέχρι να μπει κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Την 20άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x