Stoiximan Super League

Με… όσους έμειναν ο Άρης

Την τελευταία στιγμή δόθηκε λύση στα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών του Άρη, ο οποίος έχει σήμερα το αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αντιμέτωπος με τεράστιο πρόβλημα ήταν ο Άρης, ο οποίος με τους κατάλληλους χειρισμούς του Θόδωρου Καρυπίδη κατάφερε να συμφωνήσει με έξι παίκτες που έληγαν τα συμβόλαιά τους χθες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συμφώνησε για τις επόμενες 20 μέρες με τους Μπρύνο Γκάμα, Κουέστα, Ματίγια, Κόρχουτ, Διαμαντόπουλο και Σόουζα.

Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς θα «κατηφορίσουν» για την Αθήνα, όπου σήμερα δίνουν το αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την εστία των «κίτρινων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει Σάσα, Ροζ, Αμπού Μπα και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Μπακούτσης, με τους Μαρτίνες και Μπρούνο Γκάμα στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x