Stoiximan Super League

Με οχτώ ποδοσφαιριστές τα γκρουπ στον Ατρόμητο (video)

Στο προπονητικό κέντρο συνεχίζουν να προσέρχονται καθημερινά οι παίκτες του Ατρόμητου για τα προγράμματα προπονήσεων σε γκρουπ.

Τα αρνητικά τεστ στον κορωνοϊό, έφερε θετικά νέα στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες πλέον πέρασαν στη δεύτερη φάση των προπονήσεων, σύμφωνα με την οποία αυξάνονται πλέον τα άτομα ανά γκρουπ.

Αναλυτικά:

Στο προπονητικό κέντρο συνεχίζουν να προσέρχονται καθημερινά οι παίκτες της ομάδας μας για τα προγράμματα προπονήσεων σε γκρουπ.

Με δυο πρωινά και ένα απογευματινό γκρουπ των οκτώ ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται καθημερινά πλέον οι προπονήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση και τις ασκήσεις με μπάλα.

Τηρούνται σε μέγιστο βαθμό τα μέτρα προστασίας από την πρώτη μέρα επανέναρξης των προπονήσεων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσίασε διεξοδικά τις ασφαλείς προπονήσεις που γίνονται στο Μαζαράκη.



Οι προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν σε γκρουπ μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο ή τον ΕΟΔΥ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της, Σπύρο Ρισβάνη που τις προηγούμενες μέρες έχασε τον αγαπημένο παππού του.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έλαβε άδεια τη χθεσινή μέρα για να μεταβεί στη Μεσσηνία όπου έγινε η κηδεία χθες, Πέμπτη.

Θερμά συλλυπητήρια Σπύρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x