Stoiximan Super League

Με προβλήματα στον Βόλο ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στην Κρήτη, πριν την αναχώρηση του για τον Βόλο, ενόψει του αγώνα με την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Όσκα Ουάλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπως και οι τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα Σόουζα. Απών θα είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.

Η αποστολή θα «πετάξει» στις 8:15 το πρωί της Παρασκευής (20/9) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο.

Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (Σάββατο 21/9, 17:15), η ομάδα θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει στις 6:35 το πρωί της Κυριακής (22/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x