Stoiximan Super League

Με ψυχολογία στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός κι ό,τι κάτσει. Έχοντας ανεβασμένο το ηθικό από την εμφάνιση στο ντέρμπι, οι «πράσινοι» παίζουν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πλάνο του Δώνη.

Με πίστη για κάτι καλό στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός.

Έχοντας την ψυχολογία τους σε καλό επίπεδο, έπειτα από τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και κυρίως κόντρα στον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν (21:00, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί δίχως τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, ενώ δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο Αγιούμπ, ο οποίος έκανε ατομικό την Τρίτη και δεν βρίσκεται στην αποστολή. Στην οποία είναι για πρώτη φορά ο Κονάν.

Σχήμα 4-3-3 σκοπεύει να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης. Ο Διούδης, ο οποίος προέρχεται από την απόκρουση πέναλτι στο ντέρμπι, θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Χατζηθεοδωρίδης και Θεοχάρης θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο αυτής. Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος και Μπουζούκης πρέπει να θεωρούνται σίγουροι στα χαφ, με τον τελευταίο να έχει πιο επιτελικό ρόλο. Ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση για το ένα «φτερό» διεκδικεί ο Μπεκ, ενώ Καμπετσής και Περέα «μονομαχούν» επίσης για το αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x