Champions League

Με Σκόμινα, η Λίβερπουλ έχει 1/5!

Κάθε άλλο παρά ... γουρλής είναι ο Νταμίρ Σκόμινα για τη Λίβερπουλ.

Κάθε άλλο παρά ... γουρλής είναι ο Νταμίρ Σκόμινα για τη Λίβερπουλ, με τον Σλοβένο ρέφερι να έχει στην πλειοψηφία του αρνητικά αποτελέσματα στα παιχνίδια που έχει «σφυρίξει» τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, πριν το κάνει και την 1η Ιουνίου στον τελικό του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης πως ο Νταμίρ Σκόμινα θα είναι εκείνος που θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο Wanda Metropolitano την 1/6 στον ένα από τους δυο αγγλικούς «εμφύλιους» που προέκυψαν στην τελευταία ημέρα των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Με τον Σλοβένο διαιτητή, λοιπόν, η Λίβερπουλ έχει πάρει μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια στα οποία έχουν «συναντηθεί» οι δυο τους!

Με τον άνθρωπο που έδωσε το πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρομερό επαναληπτικό της φάσης των «16» με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», οι «κόκκινοι» επικράτησαν 1-0 της Νάπολι στις 11 Δεκέμβρη του 2018.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είχε μονάχα ήττες!

Η αμέσως προηγούμενη ήταν το 4-2 από τη Ρόμα στην Αιώνια πόλη στη ρεβάνς των περσινών ημιτελικών, όμως, δεν είχε κοστίσει στη Λίβερπουλ, καθώς είχε βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κιέβου.

Τα υπόλοιπα αρνητικά αποτελέσματα για την αγγλική ομάδα με τον Σκόμινα ρέφερι, ήταν το 1-0 από τη Βιγιαρεάλ την 28η Απρίλη του 2016, το 2-1 από τη Μπεσίκτας την 26η του Φλεβάρη το 2015 και η εντός έδρας ήττα με το τελικό 2-1 από τη Φιορεντίνα την 9η μέρα του Δεκέμβρη του 2009.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x