Stoiximan Super League

Με τα γνωστά προβλήματα κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ, ξανά εκτός ο Μάτος

Χωρίς τους γνωστούς και αναμενόμενους απόντες θα υποδεχτεί την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.

Με τα γνωστά προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί την Παρασκευή κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1. Ο Αμπελ Φερέιρα άφησε εκτός τον τραυματία Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Ροντρίγκο Σοάρες, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο. Εκτός έμεινε ξανά ο Λέο Μάτος, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο μόνιμος τραυματίας Μίσιτς, ο Ρέι, ο Ζαμπά και ο Λύρατζης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ήταν χαμηλής έντασης και περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, κάποια τελευταία μαθήματα τακτικής και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Μετά το πέρας του, ο Φερέιρα ανακοίνωσε αποστολή 20 παικτών, την οποία την αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x