Super League 2

Με Τεννέ στα μπαράζ ο Απόλλων, ερωτηματικό για Παράσχο

Παρά την κόντρα που είχε υπάρξει μεταξύ της διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας» και του Έλληνα τεχνικού, ο τελευταίος θα οδηγήσει την ομάδα στα μπαράζ για τη Super League 1.

Στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφει ο Μπάμπης Τεννές, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Τσανάκας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για μία είδηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία κόντρα μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και του Έλληνα τεχνικού, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος σχετικά με το μέλλον του.

Οι σχέσεις τους είχε φτάσει σε ακραίο σημείο, αλλά τελικά παραμένει στην ομάδα και θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 1 με την Ξάνθη στις 22 και 29 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για τα κρίσιμα ματς και θα δούμε αν θα καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα μετά τα μπαράζ, και αν η ομάδα έχει πάρει την άνοδο.

Παράλληλα, με εισήγηση του Τεννε θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον για τα μπαράζ ο Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες συζητούσε με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του. Όπως στην προετοιμασία της ομάδας για τα μπαράζ βρίσκεται και ο Τάσος Λαγός ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογιζόταν.

Την ίδια ώρα έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ενισχύσει τον Απόλλωνα στα μπαράζ ο Αναγνωστόπουλος, με τον Έλληνα πορτιέρε να προορίζεται για βασικός αφού ο Χουάντερσον είναι τραυματίας και τρίτος τερματοφύλακας είναι ο άπειρος Τσούλφας που δεν έχει φέτος συμμετοχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x