Stoiximan Super League

Με θάρρος και πίστη ο Άρης στην Τούμπα

Ο Άρης θα παραταχθεί αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Δίλημμα για μια θέση από τον Τόλη Τερζή.

Οπλισμένος με αυτοπεποίθηση μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο απόψε (18:30, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κίτρινοι» είχαν και πέρσι πολύ καλές εμφανίσεις στις τρεις αναμετρήσεις τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά τότε δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Τόλης Τερζής, που παραμένει μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση έχοντας δίλημμα για μια θέση στο κέντρο.

Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τους Σούντγκρεν στο δεξί και τον Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Βέλεθ και Ρόουζ θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Σάσα και Ματίγια, ενώ σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται και οι Φετφατζίδης και Ντιγκινί πίσω από τον Ιντέγε στην επίθεση. Η μοναδική θέση που μοιάζει ανοιχτή είναι αυτή τρίτου μεσοεπιθετικού, με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ντάνιελ Λάρσον υποψηφίους. Ο πρώτος υπερτερεί σε ποιότητα, αλλά δεν έχει ρυθμό μετά την πολύμηνη αποχή του, ενώ ο δεύτερος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στα τρεξίματα.

Στην αποστολή βρίσκονται πέρα από τους προαναφερθέντες και οι Εμάν, Σόουζα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης και Κωνσταντινίδης. Χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε την προπόνηση και σήμερα θα μιλήσει στην ομάδα πριν την αναχώρηση για το γήπεδο. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα είναι και φέτος, όπως συνέβη και πέρσι, αρχηγός της αποστολής των «κίτρινων» στην Τούμπα συνοδεύοντας την ομάδα στο πούλμαν.

Φυσικά δεν θα υπάρξει παρουσία οπαδών του Άρη στην Τούμπα, ενώ το αίτημα να προβληθεί ο αγώνας σε γιγαντοοθόνη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απορρίφθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντως οι οπαδοί των «κίτρινων» ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πληρώσουν συνδρομή στο PAOK TV για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κι έτσι αναμένεται να συρρεύσουν σε καφετέριες και άλλα σημεία όπου θα υπάρχει προβολή του ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x