Stoiximan Super League

Μειώθηκε η τιμωρία των Μπαλάφα, Μπέρτου

Στις δύο αγωνιστικές μειώθηκε η ποινή των Σωτήρη Μπαλάφα, Μανώλη Μπέρτου από την επιτροπή εφέσεων και θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Απορρίφθηκε αυτή του Φούντα.

Ευχάριστα νέα για Σωτήρη Μπαλάφα και Μανώλη Μπέρτο από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Η ποινή του ποδοσφαιριστή της Βέροιας και του Αστέρα Τρίπολης έπεσε στις δύο αγωνιστικές (από τρεις που ήταν αρχικά) και, έτσι, έχουν δικαίωμα να παίξουν όταν γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, δεν μειώθηκε αυτή του Ταξιάρχη Φούντα του Πανιωνίου που… χρωστάει ακόμη μια.

Η ανακοίνωση
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
1. Συνεκδικάζει την έφεση του ποδοσφαιριστή ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΦΟΥΝΤΑ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά της υπ΄ αρ.223/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE, τους πρόσθετους λόγους και την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει τους πρόσθετους λόγους έφεσης και την πρόσθετη παρέμβαση ως απαράδεκτους. Δέχεται τυπικά την έφεση και απορρίπτει αυτήν κατ΄ ουσία.
2. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.
3. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΡΤΟΥ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.
4. Δικάζει κατ΄ αντιμωλία. Συνεκδικάζει την έφεση και τους πρόσθετους λόγους αυτής. Απορρίπτει την έφεση του σωματείου ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κατά της υπ΄ αρ. 211/2016 απόφασης ΠΕ./ΕΠΟ και τους πρόσθετους λόγους αυτής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x