Stoiximan Super League

Μένει Πλατεία ο Ουζουνίδης

Τα ηνία του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν θα κρατάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, μετά τη συνάντηση του τεχνικού με τον Νίκο Ζαμάνη.

Τα βρήκαν σε όλα Μαρίνος Ουζουνίδης και Πανιώνιος, με την συνέχεια της συνεργασίας τους να ανακοινώνεται και για την επόμενη σεζόν.

Ο Εβρίτης τεχνικός, που οδήγησε τους «κυανέρυθρους» με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους την περασμένη σεζόν, συναντήθηκε με τον Νίκο Ζαμάνη και έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας. Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με κάποιες κινήσεις να έχουν ήδη συζητηθεί.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη και συμφώνησαν να συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, καθώς η φιλοσοφία του έμπειρου προπονητή είναι απολύτως ταυτόσημη με αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη και πλέον ξεκινάει τον σχεδιασμό για την κατάρτιση του ρόστερ της νέας περιόδου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x