Super League 2

Μένει ως έχει, εκτός αν…

Την απόφαση η ΑΕΚ να πάει μέχρι τον Γενάρη με τους υπάρχοντες επιθετικούς έλαβαν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Παράλληλα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει τις επαφές μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Δέκα μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ δείχνουν πως έχουν καταλήξει για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στην «Ένωση» δεν πρόκειται να αποκτήσουν άλλον επιθετικό. Ο λόγος είναι ότι το ρόστερ είναι πλήρες και με τους υπάρχοντες φορ μπορεί η ομάδα να είναι αποτελεσματική.

Συγκεκριμένα, ποντάρουν πολλά στον Χρήστο Αραβίδη, ως εναλλακτική λύση τον Ντακόλ και ελπίζουν να έχει την περσινή παρουσία ο Μπρέτσεβιτς. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει σταματήσει να είναι επαφή με διάφορους μάνατζερ. Το αντίθετο, αφού ψάχνει μήπως προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση για τους «κιτρινόμαυρους» την τελευταία στιγμή.

Ενήμερος για την απόφαση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με την παραπάνω άποψη. Μάλιστα, εξέφρασε την στήριξή τους στους υπάρχοντες επιθετικούς και είναι υπέρ της άποψης να παραμείνει η ομάδα ως έχει.

Διαφορετικά, όμως, είναι τα δεδομένα για την υπόθεση του αμυντικού χαφ και όσον αφορά τον Κώστα Κατσουράνη αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ίσως να υπάρξουν εξελίξεις στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x