Stoiximan Super League

Μέρα κρίσης στον Ατρόμητο

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα στον Ατρόμητο, ενώ υπάρχει ξεκάθαρα θέμα προπονητή.

Ξανά σε δύσκολη θέση ο Ατρόμητος, σε μια περίοδο που φαινόταν ότι η αρνητική εικόνα (ειδικά μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) ότι αποτελούσε παρελθόν.

Πέρα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που κι αυτή έχει πονέσει βαθμολογικά, οι Περιστεριώτες προβληματίζονται έντονα από την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στους «πράσινους», καθώς σε ένα ενενηντάλεπτο δεν κατάφερε να βγάλει κλασική ευκαιρία, πλην στατικής φάσης, ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο πετάχτηκε στα σκουπίδια και η καλύτερη εικόνα μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο που περίμεναν όλοι, μετατράπηκε σε ένα πισωγύρισμα.

Μετά τη λήξη του αγώνα αυτό που προέκυπτε από Περιστέρι μεριά ήταν ότι δεν τίθεται κάποιο ζήτημα αλλαγής προπονητή, αλλά αυτό έχει διαφοροποιηθεί, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Εντός της ημέρας αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις, αρχής γενομένης για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το παραμικρό κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x