Stoiximan Super League

Μετά τον εξάψαλμο και πάλι ο Βόλος για τον Ατρόμητο

Ως «ξυπνητήρι» θεωρείται στον Ατρόμητο η ήττα από τον Βόλο και κυρίως τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την αγωνιστική συμπεριφορά του πρώτων 30 λεπτών.

Κάθε άλλο παρά αναίμαχτα πέρασε η ήττα από τον Βόλο στον Ατρόμητο, παρά το γεγονός ότι επί της ουσίας δεν στοίχισε το παραμικρό στους Περιστεριώτες.

Σε πρώτη φάση οι παίκτες άκουσαν τα εξ αμάξης από τον Σάββα Παντελίδη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο η οργή εκφράστηκε τόσο μετά τον αγώνα, όσο και τις επόμενες μέρες.

Προφανώς το πρόβλημα του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν η ήττα αυτή καθ’ αυτή, αλλά η κάκιστη νοοτροπία που έδειξαν μερικοί εξ αυτών, ειδικότερα στο πρώτο μισάωρο του ματς, που ο Ατρόμητος κινδύνευσε να πετάξει στα σκουπίδια ό,τι έχτιζε σε ένα ενενηντάλεπτο στην πρώτη αναμέτρηση.

Αυτό που ελπίζει ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτή η εμφάνιση και οι αναταράξεις που σημειώθηκαν από αυτή να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι εν όψει του ματς πρωταθλήματος και πάλι κόντρα στον Βόλο, που είναι πολύ πιο σημαντικό και υπό προϋποθέσεις με νίκη μπορεί να «εκτοξεύσει» τον Ατρόμητο μέχρι και την 4η θέση.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, πάντα ο στόχος είναι ένας εξτρέμ. Οι Γάλλοι «έβγαλαν» το θέμα για τον Αντριάν Ρεγκατέν, παίκτης που όντως ενδιέφερε τους Περιστεριώτες, αλλά το οικονομικό αποτέλεσε εμπόδιο για τη συμφωνία, οπότε προς το παρόν η περίπτωσή του είναι στον «πάγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x