Αγγλία

Μετά τον Τσεχ ο... Άλισον!

Φανταστικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Άλισον στην πρώτη του χρονιά στο Νησί, κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Οι αμυντικές επιδόσεις της Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν δείχνουν πως έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, σε σύγκριση με τις περασμένες χρονιές, με τον νεοαποκτηθέντα Άλισον να αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Οι «κόκκινοι» του Μερσεϊσάιντ έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 60 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να φέρουν τον Άλισον Μπέκερ από τη Ρώμη στο «Άνφιλντ», κάνοντάς τον έστω και για λίγο (ελέω Τσέλσι και Κέπα) τον ακριβότερο τερματοφύλακα στην ιστορία του αθλήματος.

Από τη μεριά του , ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δικαιώσει τον Γιούργκεν Κλοπ για την επιλογή του, έχοντας κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα 6 από τα 9 πρώτα παιχνίδια της Premier League.

Το εντυπωσιακό είναι πως μόλις ένας τερματοφύλακας έχει καταφέρει να μη δεχτεί γκολ σε περισσότερα παιχνίδια στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, o Πετρ Τσεχ με την Τσέλσι τη σεζόν 2004-2005.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x