Τρόπους για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα έσοδα, μετά τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού, θα ψάξουν όλες οι ευρωπαϊκό – και όχι μόνο – ομάδες.

Σε αυτή την κατηγορία φυσικά συγκαταλέγεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έχει προχωρήσει σε επιτυχημένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας αισθητά τα ταμεία του.

Κάτι ανάλογο είναι πιθανό να συμβεί και το καλοκαίρι, με τους Πειραιώτες να έχουν αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζονται, αλλά μπορούν να φέρουν ένα σεβαστό ποσό με την αποχώρησή τους.

Σε αυτή την κατηγορία, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ανήκουν ο Φράνκο Σολδάνο (Μπόκα), ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (Λεγανές), ο Γιασίν Μεριά (Κασίμπασα), ο Μάριος Βρουσάι (Βίλεμ) και ο Ιγκόρ Σίλβα (Όσιγιεκ), με τις ενδεχόμενες πωλήσεις τους να αγγίζουν τα 10 με 12 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, πολλά μπορούν να αλλάξουν εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά από τοπικά δημοσιεύματα σε κάθε χώρα που αγωνίζεται ο κάθε παίκτης προκύπτει ότι οι ομάδες τους δείχνουν έτοιμες να προχωρήσουν στην αγορά τους.