Αγγλία

«Μέχρι και δύο μήνες εκτός ο Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ»

Άσχημα μαντάτα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως αποκαλύπτει η «Sun» o Νταβίντ Ντε Χέα μπορεί να μείνει μέχρι και δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του τραυματισμού του!

Μεγάλη ατυχία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νταβίντ Ντε Χέα... Ο Ισπανός γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» τραυματίστηκε στο μηρό στον αγώνα της εθνικής του απέναντι στη Σουηδία, με τη ζημιά όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sun» να είναι μεγάλη.

Ο Ντε Χέα κινδυνεύει να μείνει ακόμα και δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ν’ αντιμετωπίζει πλέον μεγάλο… πονοκέφαλο!

Αν οι εκτιμήσεις ισχύσουν, ο 27χρονος πορτιέρο δεν θα χάσει μόνο το ντέρμπι της Κυριακής (20/10) απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά πολύ περισσότερους αγώνες. Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζουν να τον έχουν πίσω, πριν από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 7 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να λείψει από αγώνα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα τέσσερα χρόνια.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x