Κύπελλο Ελλάδας

«Μη διαπιστευμένος της ΑΕΚ έπιασε τον επόπτη από τα γεννητικά όργανα»

Σοβαρά περιστατικά περιγράφονται στην έκθεση του παρατηρητή για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Σοβαρές καταγγελίες από τον παρατηρητή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, Συμεών Τσολακίδη μέσω της έκθεσής του για τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του αγώνα, που προκάλεσαν και την καθυστέρηση της έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου.

Το «dikografies.blogspot.com» αποκαλύπτει τα όσα έχει γράψει ο παρατηρητής και στέκεται σε τρία πολύ σοβαρά περιστατικά.

Το πρώτο αφορά τη δράση μη διαπιστευμένων φιλάθλων της ΑΕΚ σε βάρος των διαιτητών, καθώς σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Συμεών Τσολακίδης, αυτοί επιτέθηκαν φραστικά στους Πορτογάλους ρέφερι και μάλιστα ένας εξ αυτών φωνάζοντας «I’m the boss», έπιασε και πίεσε τα γεννητικά όργανα του πρώτου βοηθού.

Λόγος γίνεται και για το επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και Θόδωρο Καρυπίδη, το οποίο βασίζεται σε μαρτυρία αστυνομικών και βάσει αυτών, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» χαστούκισε αυτόν των «κιτρίνων».

Τέλος, σχετικά με το επεισόδιο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, η έκθεση κάνει λόγο για απώθηση στον γυμναστή του Άρη, Λάζαρο Βαρδάκη, από φίλαθλο των γηπεδούχων που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x