Γ' Εθνική

Μία πολυεθνική για την ΑΕΚ

Πρόταση από πολυεθνική φέρεται να έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ονοματοδοσία του γηπέδου της ΑΕΚ. Ικανοποιημένος ο «τίγρης», που όμως περιμένει και άλλες προσφορές.

Ένα σημαντικό μέρος από τα υπολειπόμενα περίπου 15 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα προέλθουν από την ονοματοδοσία του γηπέδου. Και φαίνεται πως το θέμα αυτό βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από πολυεθνική εταιρεία, η οποία μάλιστα φέρεται να τον ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό.

Πάντως ο «τίγρης» δεν έχει απαντήσει ακόμη και δεν θα βιαστεί να το κάνει, καθώς περιμένει κι άλλες προσφορές. Στις αρχές Ιανουαρίου περιμένει από τη γερμανική εταιρεία Sport Five να του φέρει προτάσεις τόσο για την εμπορική ονομασία της «Αγια-Σοφιάς», όσο και για την εμπορική εκμετάλλευση των χώρων του νέου γηπέδου, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με άλλες δύο εταιρείες. Το θέμα της ονοματοδοσίας αναμένεται να κλείσει μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2014.

Στο μεσοδιάστημα, «τρέχουν» οι υπόλοιπες υποθέσεις για να αρχίσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό. Μέχρι να… βγει το 2013 θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγορές των οικοπέδων που προορίζονται για το πάρκινγκ και θα συμπληρωθούν στο φάκελο του έργου. Παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», που έχει συσταθεί για το γήπεδο, προκειμένου να προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτή θα γίνει προσπάθεια να τονωθεί με νέα καμπάνια που θα αρχίσει τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x