Γ' Εθνική

Μικροί… στο μάτι (video)

Ο ένας είναι μικρός σε ηλικία. Ο άλλος σε ύψος. Η ανατροπή όμως που έκαναν οι Τσεβάς-Πλατέλλας είναι το μόνο που αξίζει να θυμάται η κακή ΑΕΚ απ’ το… αδικαιολόγητα δύσκολο 2-1 επί του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ένα κάζο που… δικαιούταν να πάθει βάσει της εμφάνισής της, απέφυγε τελικά η ΑΕΚ.

Διατηρώντας την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων, η «Ένωση» δυσκολεύτηκε χαρακτηριστικά απέναντι στον (εκ των ουραγών) ΠΑΟ Κρουσώνα, πριν επικρατήσει τελικά 2-1.

Ο νεαρός Τσεβάς (που μπήκε αλλαγή) και ο… συνήθης ύποπτος Πλατέλλας γλίτωσαν τους «κιτρινόμαυρους» και με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο γύρισαν το παιχνίδι.

Δεν άλλαξαν ωστόσο τις κακές εντυπώσεις που άφησε ξανά η ομάδα του Δέλλα, παίζοντας με παίκτη παραπάνω απ’ το 56’, χάνοντας (κι άλλο) πέναλτι με τον Τσιρίλο και εισπράττοντας αποδοκιμασίες νωρίτερα στο ημίχρονο.


Το ματς

Ένας απ’ τους νόμους του Μέρφι λέει πως «όταν κάτι πάει άσχημα, μπορεί να πάει και… χειρότερα». Και δυστυχώς για τους φίλους της, η ΑΕΚ βάλθηκε ξανά να τον επιβεβαιώσει. Μετά λοιπόν την γκέλα με τον Ηλυσιακό, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να υποπέσουν σε μια ακόμα. Έστω κι αν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Έστω κι αν απείλησαν δις (με καλές ευκαιρίες του δραστήριου και πάλι Πλατέλλα).

Η όποια φούρια τους ωστόσο ξεθύμανε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Σταδιακά έδωσε τη θέση της στη γνωστή δυστοκία και την απουσία έμπνευσης απέναντι σε κλειστές άμυνες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η δική τους άμυνα απέδειξε ξανά πόσο… καρμανιόλα μπορεί να γίνει. Γιατί την πρώτη «τσιφτεκιά» του Σταθάκη πρόλαβε να τη διορθώσει ο Τσιρίλο. Η δεύτερη ωστόσο (που έκανε σε συνεργασία με Γεωργέα και Βούρα) επέτρεψε στον Σκουτέλη να σοκάρει την ομάδα του Δέλλα.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ πήγε εν μέσω αποδοκιμασιών στ’ αποδυτήρια. Και ακόμα κι όταν επέστρεψε απ’ αυτά, παρέμενε νευρική. Αγχωμένη. Τόσο πολύ, ώστε το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε (έπειτα απ’ την αποβολή του Χαλκιαδάκη) να μη μοιάζει αρκετό για να συνέλθει. Και τόσο πολύ, ώστε ο Τσιρίλο να συνεχίσει το ποσοστό (κακών) μπασκετμπολιστών απ’ τη βούλα, σπαταλώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Γροντής.

Κάπου εκεί λοιπόν (ελλείψει άλλων επιθετικών) ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Τσεβά. Κι ο νεαρός έδειξε ξανά στους συμπαίκτες του πώς αρπάζονται οι ευκαιρίες: Με όμορφη ενέργεια και σουτ, που έφερε την ισοφάριση. Αυτό ήταν. Το δεύτερο γκολ -ακόμα και γι’ αυτή την κακή ΑΕΚ- ήταν θέμα χρόνου. Για την ακρίβεια οκτώ λεπτών. Τόσα, όσα συμπληρώθηκαν την ώρα που ο Πλατέλλας εκμεταλλευόταν απόκρουση του τερματοφύλακα. Kι επαναλαμβάνοντας την προ μηνών λύτρωση στο Παγκρήτιο, επέτρεψε τουλάχιστον στον κόσμο -που βρέθηκε ξανά στις εξέδρες- να μην πάει ντροπιασμένος σπίτι του.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Χάρης Ματθαιάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος (84’ Καραταράκης), Σκουτέλης, Μπουρσέλης, Παππάς (58’ Καπετανάκης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ζερβός, Μασέλης, Παπαρούνας, Καφετζόπουλος, Σούρσος

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τσουμάγκας (67’ Πεταυράκης), Τσιρίλο, Σταθάκης (62’ Τσεβάς), Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Πόποβιτς, Ντακόλ

Στον πάγκο έμειναν οι: Ντούνης, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Κάτσικας, Παληαρούτας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργυρίου (Πιερίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Γκολ και φάσεις



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x