Αγγλία

Μινγκς, Ρομανιόλι και Άκε στην κορυφή της λίστας στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε αναζήτηση ενός παρτενέρ του Μαγκουάιρ στο κέντρο της άμυνας βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Μινγκς, Ρομανιόλι και Άκε να βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Δίδυμο-μπετόν θέλει να φτιάξει στο κέντρο της άμυνας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει διακαώς έναν κεντρικό αμυντικό δίπλα στον Χάρι Μαγκουάιρ που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία στην άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Οι Νέιθαν Άκε (Μπόρνμουθ), Τάιρον Μινγκς (Άστον Βίλα) και Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν) βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Σε περίπτωση που η Μπόρνμουθ και η Άστον Βίλα δεν καταφέρουν να κερδίσουν τη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, το κόστος για ενδεχόμενη μεταγραφή των Άκε και Μινγκς θα πέσει αρκετά, κάνοντας ευκολότερο το έργο ενίσχυσης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι φαίνεται πως είναι η δυσκολότερη περίπτωση, καθώς διανύει εξαιρετική σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Μίλαν. Ο νέος μάνατζερ των «ροσονέρι» (αναλαμβάνει με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν), Ραλφ Ράνγκνικ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρομανιόλι και επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα.

Στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, ο Βίκτορ Λίντελοφ έχει αυξήσει την απόδοσή του δίπλα στον Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά όπως φαίνεται ο Σόλσκιερ αναζητά το κάτι παραπάνω για την άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x