Stoiximan Super League

Επίσκεψη ανθρωπιάς από Γιαννιώτα (pics)

Στο πλευρό του αθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Κουτατζή, που νοσηλεύεται στο ΓΝΑ έπειτα από σοβαρό τροχαίο, βρέθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Δείτε φωτογραφίες.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τον αθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Κουτατζή, ο οποίος νοσηλεύεται εκεί έπειτα από σοβαρό τροχαίο.

Ο Γιαννιώτας εκτός από την χαρά που έδωσε στον συνάνθρωπό του και μόνο με την παρουσία του, του πρόσφερε και μία φανέλα των «ερυθρόλευκων» με το νούμερο «10» και το όνομά του.

inner

inner

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:


Η συναδελφικότητα, μεταξύ αθλητών, είναι πράγμα σημαντικό. Πόσω μάλλον όταν εκφράζεται με τρόπο ιδιαίτερο και οι δύο άνθρωποι που μοιράζονται τη χαρά, μοιράζονται και το πάθος για τον Θρύλο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Γιαννιώτας, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον αθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Κουτατζή και του πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά!

Ο νεαρός Παναγιώτης Κουτατζής ενεπλάκη σε τροχαίο και εδώ και κάποιο καιρό νοσηλεύεται στο ΓΝΑ, μένοντας μακριά από την αγαπημένη του άθληση. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα όταν είδε μπροστά του τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου. Ο Γιάννης Γιαννιώτας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Εμπορικού, Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, κ. Κώστα Καρδιασμένο, έδωσαν στον νεαρό αθλητή μία ερυθρόλευκη φανέλα του Θρύλου, με το όνομά του και το «10» τυπωμένο στην πλάτη, καθώς και ένα κασκόλ με τα 42 πρωταθλήματα.

Κοντά στον Παναγιώτη ήταν οι δικοί του άνθρωποι, συγκινημένοι επίσης, βλέποντας τον άνθρωπό τους να χαίρεται τόσο πολύ με την παρουσία του παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε τη σημασία που έχει το να δίνεις χαρά στον συνάνθρωπό σου, με όποιον τρόπο μπορείς και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούμε διαρκώς να είμαστε κοντά σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη και που θέλουν τόσο πολύ να μας συναντήσουν. Νιώθω τη χαρά και τη δύναμη που πήρε ο Παναγιώτης, βλέποντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ομάδας που τόσο αγαπάει. Το χαμόγελό του και η χαρά στο πρόσωπό του είναι η μόνη πραγματική ανταμοιβή και δεν συγκρίνεται με τίποτα. Θαυμάζω τη δύναμη του Παναγιώτη και εύχομαι μόνο το καλύτερο για εκείνον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x