Stoiximan Super League

Μήνυμα ελπίδας από ΠΣΑΠ και Αστέρα Τρίπολης για τον Πέτρο

Στο πλευρό του νεαρού Πέτρου από τη Μεγαλόπολη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στέκονται ΠΣΑΠ και Αστέρας Τρίπολης

Μήνυμα ελπίδας στέλνουν μέσω της κίνησής τους ΠΣΑΠ και Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό του Πέτρου από τη Μεγαλόπολη, που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στις ΗΠΑ.

Για την ενίσχυσή του, οι Αρκάδες θα δώσουν φιλικό με επίλεκτους της Αρκαδίας και, στο πλαίσιο αυτό, αγόρασαν εισιτήρια, τα οποία οι Χρήστος Τασουλής και Γιάννης Κότσιρας μοίρασαν σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Δείτε το μήνυμα του ΠΣΑΠ:
«Ο νεαρός Πέτρος από τη Μεγαλόπολη χρειάζεται τη βοήθειά μας, ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Π.Σ.Α.Π. στέκεται στο πλευρό του και ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί ομάδα Επίλεκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας (15:00, "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης") και τα έσοδά του θα διατεθούν στην οικογένεια του 17χρονου, αγόρασε εισιτήρια και τα μοίρασε σήμερα στο 9ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης. Οι Χρήστος Τασουλής και Γιάννης Κότσιρας, μαζί με τους μικρούς μαθητές, του έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x