Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Να είμαστε παντού αγωνιστικοί»

Να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ο Ολυμπιακός θέλει ο Μίτσελ, που τόνισε μετά το 4-0 επί της Καλλονής πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει ανταγωνιστική σε όλα τα μέτωπα.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μίτσελ από την εικόνα του Ολυμπιακού στο 4-0 επί της Καλλονής.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στη συνέχεια που περιμένει τους Πειραιώτες με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις εντυπώσεις του για το ματς: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν απλό. Χρειάστηκε προσπάθεια αλλά ήταν μία νίκη που ήρθε άνετα. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν τόσο καλός προσπαθήσαμε, βάλαμε 4 γκολ και θελήσαμε να παίξουμε καλά. Δεν υποφέραμε καθόλου. Στο ημίχρονο ζητήσαμε παραπάνω πράγματα από τους παίκτες μας. Μας έλλειπε η επιθετικότητα. Δημιουργούσαμε φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Στην συνέχεια τα βάλαμε».

Για το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού: «Δεν θέλουμε να κοιτάμε τι κάνουμε οι άλλοι. Εμείς θέλουμε επιθετικό παιχνίδι με συνδυασμούς. Να είμαστε γρήγοροι και επιθετικοί. Να έχουμε την ανάκτηση της μπάλας. Να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί και δυνατοί γιατί αυτός είναι ο δρόμος και ο στόχος μας».

Για τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη που ακολουθούν: «Βρισκόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα με πλεονέκτημα. Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει και το Κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε παντού ανταγωνιστικοί. Να συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα. Δεν θα έχουμε και τα δύο μάτια στραμμένα στην Μάντσεστερ. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευθούμε τα ματς στην Ελλάδα για να γινόμαστε καλύτεροι. Εάν και είναι αναπόφευκτο να κοιτάζω συνέχεια στην τηλεόραση την Γιουνάιτεντ. Κάποιος αλλάζει το σήμα και δείχνει συνέχεια παιχνίδια της».

Για το εάν φοβάται μήπως κάνει κοιλιά η ομάδα: «Κάθε εβδομάδα το σκεφτόμαστε αυτό. Κάθε εβδομάδα όμως η ομάδα συνεχίζεται καλύτερα. Δείχνει διαρκή βελτίωση η ομάδα. Έχουμε κυριαρχία στα παιχνίδια μας και νικάμε. Από όταν ξεκίνησα στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο αυτό που μου λέγανε όλοι ήταν προσοχή μετά από ματς της Εθνικής, της Ευρώπη αλλά και μετά τα Χριστούγεννα. Οι παίκτες όμως δείχνουν μεγάλη προσοχή και αποδεικνύουν πως δεν χρειάζεται να τους το λέμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x