Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Τις εισηγήσεις μου τις ξέρουν»

Ο Μίτσελ έπλεξε το εγκώμιο του Ιμπαγάσα αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την επιθυμία του αργεντινού για την ανανέωση του συμβολαίου του .

Ο Μίτσελ έπλεξε το εγκώμιο του Ιμπαγάσα αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την επιθυμία του αργεντινού για την ανανέωση του συμβολαίου του .

«Την γνώμη μου για το ποιοι παίκτες πρέπει να είναι στην ομάδα τι γνωρίζουν αυτοί που πρέπει», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος επεσήμανε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου 45λέπτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

-για τον Ιμπαγάσα και το ενδεχόμενο παραμονής του:
«Όταν κάνω τις αλλαγές πιστεύω ότι όποιος και να είναι αυτός θα κάνει σωστά όσα του πούμε. Στην περίπτωση του Ιμπαγάσα γνωρίσουμε ότι έχει τις ικανότητες για να το κάνει. Μια ικανότητα σαν αυτή που έχει ο Αριέλ είναι ένας πλούτος για μια ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Όταν χρειαζόμαστε τον Ιμπαγάσα το κάνουμε γιατί ακριβώς αυτή την ποιότητα θέλουμε. Είτε αυτό συμβαίνει για 10 είτε για 20 λεπτα.
Τα αιτήματα που θα κάνω στη διοίκηση για να παραμείνει ή όχι κάποιος στην ομάδα δεν είναι δημόσια. Δεν χρησιμοποιώ τον Τύπο είτε για να πιέσω είτε όχι, τους παίκτες μου. Την γνώμη μου για το ποιοι παίκτες πρέπει να είναι στην ομάδα τη γνωρίζουν αυτοί που πρέπει στην ομάδα.

-για το παιχνίδι:
«Το πρώτο ημίχρονο φανήκαμε μπερδεμένοι. Σαν να μην έχουμε μπει στο παιχνίδι. Δεν άρεσε η αίσθηση αλλά και το αποτέλεσμα. Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες. Τους υπενθύμισα τι είχαμε πει και στο προπονητήριό μας. Τους είπα ότι έλειπε η ένταση και ο ρυθμός. Για να νικήσεις σε οποιοδήποτε γήπεδο πρέπει να παίξεις καλά. Από την άλλη πλευρά δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να παίζει άσχημα σε κάθε γήπεδο».

-για την κατάσταση του Φουστέρ και του Χολέμπας:
«Σήμερα ήταν έτοιμος ο Φουστερ και θα μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής. Στην Κρήτη θα παίξει. Ο Χολέμπας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι έτοιμος».

-εάν θα πάει στην Αγγλία για να δει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Έχουμε τις πληροφορίες που θέλουμε για την Γιουνάιτεντ. Εχουμε δει παιχνίδια πάρα πολλά».

-για τα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα:
Είναι παιχνίδια ιδιαίτερα. Υψηλού επιπέδου και κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Όλη η ατμόσφαιρα που υπάρχει πριν το παιχνίδι αυτό θα κάνουν σίγουρα την ομάδα μας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρουμε πως δεν απογοητεύσουμε τον κόσμο μας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x