Stoiximan Super League

Μιχαήλ: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη για να μην καταντήσω γραφικός»

Το φόβο του να καταντήσει γραφικός σε περίπτωση που ζητήσει για ακόμα μια φορά συγγνώμη για ήττα της ομάδας του, μοιράστηκε ο 34χρονος στόπερ.

Δεν θέλησε να ζητήσει συγγνώμη προς τον κόσμο της Λάρισας ο Αλέξης Μιχαήλ, ύστερα από ακόμα μία ήττα της ομάδας του.

Το Σάββατο (16/1) οι «βυσσινοί» ηττήθηκαν 1-0 εντός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 17η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον σέντερ μπακ να φοβάται μη γίνει γραφικός αν απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μιχαήλ στα κανάλια novasports:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες προϋποθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο, δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει σε κανένα σημείο. Έχουμε μεγάλη στεναχώρια, δύσκολο δρόμο και πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Δεν ξέρω πως.

Η εικόνα αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ΑΕΛ, αυτή η ομάδα είναι μεγάλη. Ζήτησα συγγνώμη την προηγούμενη αγωνιστική (σ.σ. μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό), δεν θα το κάνω πάλι γιατί θα καταντήσω γραφικός. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα.

Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά όταν κάτι το θες πολύ και δεν πεθαίνεις στο γήπεδο και δεν κάνεις κατάθεση ψυχής, δεν θα σου δοθεί. Θέλει παραπάνω προσπάθεια από όλους μας
», τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος στόπερ.




Διαβάστε ακόμα:

Παράσχος: «Επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από τη μιζέρια και την απομόνωση»

«Τρένο» εκτός έδρας ο Απόλλων, «παρέσυρε» και την ΑΕΛ!

Μουνάφο: «Ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x