Stoiximan Super League

Μιχαηλίδης: «Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτόμαστε το ματς με την Αϊντχόφεν»

Συγκεντρωμένοι στο ερχόμενο ματς με την Λαμία είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Να βγάλουν από το μυαλό τους την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν και να επικεντρωθούν στο αυριανό ματς με την Λαμία για το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Γιάννης Μιχαηλίδη και όσα δήλωσε στη NOVA.

Για το αν ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόβεν: «Ναι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Πάντα πρέπει να αφήνεις πίσω σου μία ήττα και να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι, προκειμένου να επιστρέψει το ηθικό εκεί που πρέπει» .

Για το αν έχουν μελετήσει τα αίτια της ήττας: «Θα το αναλύσουμε με τον προπονητή κάποια στιγμή. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε στη Λαμία».

Για το αν το παιχνίδι είναι μία κακή παρένθεση μετά από τις τέσσερις σερί νίκες: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος και το πληρώσαμε».

Για το αν θα αποτελέσει μάθημα η ήττα: «Κάθε στραβοπάτημα είναι ένα μάθημα για εμάς. Μαθαίνουμε από τις ήττες, αλλά όπως είπα το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε» .

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς σίγουρα υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια και τα ταξίδια. Είναι μία καλή ομάδα, άσχετα με τη θέση στην οποία βρίσκεται. Είναι ιδιαίτερο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x