Super League 2

Μονεμβασιώτης: «Θείο δώρο για εμάς ο Παπαδόπουλος, είναι ένας μαχητής»

Το αφεντικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αναφέρθηκε στον Νίκο Παπαδόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε μαχητή, ενώ μίλησε και για την κόντρα τους με τους οπαδούς.

Το νέο τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Παπαδόπουλο, καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Εκτός από το νέο προπονητή που χαρακτήρισε... μαχητή, τοποθετήθηκε και για την κόντρα του με τους οπαδούς της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης:

«Να καλωσορίσω τους τρεις νέους συνεργάτες. Ο κύριος Γεωργίου είναι καθαρός και έντιμος, δέχτηκε με χαρά να δουλέψει μαζί μας. Ο κύριος Μανίκας είναι γέννημα θρέμμα Πανιώνιος. Είμαστε και οι δύο Σμυρνιοί, εγώ είμαι Απόλλωνας στην ομάδα αλλά συμπαθώ και τον Πανιώνιο. Να ευχαριστήσω τον κόουτς που ήρθε στον Απόλλωνα. Με το που έγινε το θέμα με τον ΟΦΗ θεωρήσαμε ότι είναι θείο δώρο για εμάς.

Η ομάδα μας έχει μία παρατεταμένη περίοδο παρακμής τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να την επαναφέρουμε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είμαστε μόνοι μας σε αυτό, παρότι είναι μεγάλη ιστορικά η ομάδα του Απόλλωνα. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει να βρει την θέση που αξίζει. Είναι πολύ δύσκολο να έρθει ένας καλός προπονητής στον Απόλλωνα, ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό το πολύ δύσκολο το ζούμε αυτά τα πέντε χρόνια.

Έχουμε κάποια προβλήματα με 15-20 άτομα και έχουν στόχο να χάσει τους χορηγούς της η ομάδα. Εδώ και δύο χρόνια έχουμε πει ότι θα θέλαμε να παραχωρήσουμε τις μετοχές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχουν όλες κι όλες 20 ομάδες. Οι 16 της Σούπερ Λίγκας και άλλες 4 από την δεύτερη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Αστέρας είναι οι μόνες που δεν παραχωρούνται. Άλλες ψάχνουν συμπαίκτη, άλλες είναι υπό παραχώρηση. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με εξαίρεση τις τέσσερις μεγάλες είναι Ανώνυμες Εταιρείες. Στα έσοδα είναι ερασιτεχνικές, όμως.

Ήταν πολλές οι δυσκολίες για να έρθει ο κύριος Παπαδόπουλος. Μας τιμάει η παρουσία του, είναι μια μεγάλη κίνηση με έναν μαχητή προπονητή σε μια... σοφτ ομάδα. Ο ιδανικός προπονητής να μας ανεβάσει επίπεδο και να μας βοηθήσει».

Για το θέμα του προπονητικού (σ.σ. απάντησε αρχικά ο Παπαδόπουλος και μετά ο Μονεμβασιώτης):

«Είναι το πρώτο πράγμα που συζητάμε, να βρούμε προπονητικό και να έρχονται με χαρά οι ποδοσφαιριστές. Συζητάμε όλες τις λύσεις και θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή.

Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε ένα χώρο που θα είμαστε εκεί όλη την εβδομάδα συν τη Ριζούπολη που θα προπονούμαστε πριν τον αγώνα. Για να γίνεις ομάδα δεν έχε να κάνει με την μία ώρα προπόνηση που είσαι στο γήπεδο, θα μπορείς να κάτσεις και παραπάνω στο γήπεδο αν είναι δικό σου. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο χώρο, κατά τη διάρκεια πιστεύω θα βρούμε την καλύτερη λύση.

Μια ομάδα με τόσα έξοδα να πληρώνει τόσα γήπεδα, είναι πρόβλημα. Έχουμε βρει 110 στρέμματα στην περιοχή του Κορωπίου.

Συναντήσαμε κάποιους υπουργούς, τον κύριο Σταθάκη και μας ανακοίνωσαν πως μπαίνουμε σε περίοδο εκλογών στην οποία δεν μπορεί να φτιαχτεί ένα γήπεδο. Για ένα χρόνο ενάμιση δεν μπόρεσαν να μας δώσουν υποσχέσεις. Εδώ για να πάρεις 100 στρέμματα πρέπει να δώσει πολλές εκατομμύρια. Θα φτιάχναμε 8-9 γήπεδα σε αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x