Stoiximan Super League

Μουνάφο: «Θα το παλέψουμε για την Ευρώπη»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χουάν Μουνάφο.

Πως θα παλέψουν αυτός και οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα αγωνιστική σεζόν διαβεβαίωσε ο Χουάν Μουνάφο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολη.ς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουνάφο στον Arcadia 93.8...

Για την εικόνα της ομάδας:

"Πάντα περιμένουμε το καλύτερο. Από πέρυσι, όταν τελείωσε η χρονιά είδαμε ότι η ομάδα είχε "δέσει". Πάντα όταν έρχονται πολλά παιδιά, όπως πέρυσι που ήρθαν 10-11 μεταγραφές, χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Είδαμε στο τέλος ότι κάναμε μια καλή σεζόν. Είναι καλό ότι πατάμε καλύτερα από πέρυσι στο γήπεδο. Έχουν έρθει φέτος λιγότερα παιδιά, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή. Μείναμε πολλοί από πέρυσι, όπως και ο προπονητής. Συνεχίζουμε αυτό που δείξαμε στα Play - Out. Έχουμε πάρει πολύ καλύτερα αποτέλεσμα, σε σύγκριση με αυτά που παίρναμε τα προηγούμενα χρόνια".

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

"Ο ΟΦΗ δείχνει από πέρυσι ότι είναι πολύ δύσκολη και δουλεμένη ομάδα. Ξέρουν καλά τι παίζουν. Είχαν σημαντικές απουσίες και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασαν και τον Ναμπί. Κάπου εδώ να ευχηθώ και περαστικά στο παιδί. Ήταν διαφορετικό επειδή είχαμε δουλέψει το ματς με άλλους παίκτες. Ήταν και δύσκολες οι συνθήκες. Μεσημέρι, με ήλιο και χωρίς κόσμο. Ήταν δύσκολο. Βρήκαμε όμως τον τρόπο με έναν από τους καλύτερους μας παίχτες τον "Χέρο" (σ.σ. Μπαράλες) και καταφέραμε να κρατήσουμε τρεις βαθμούς από έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πέρυσι στην αρχή χάσαμε αρκετούς βαθμούς και μείναμε για λίγο έξω από τα Play-Off. Στο τέλος θα φανεί πόσο πολύτιμοι ήταν αυτοί οι βαθμοί".

Για τις ομοιότητες της φετινής ομάδας με αυτήν που είχε βγει στην Ευρώπη πριν 5 χρόνια:

"Μοιάζουν οι δυο ομάδες. Και τις δύο φορές είχε δουλέψει σχεδόν η ίδια ομάδα, δυο χρονιές μαζί. Θυμάμαι ο Μπαράλες την πρώτη του xρονιά έβαλε 7-8 γκολ και τη δεύτερη βγήκε πρώτος σκόρερ. Πάντα η δεύτερη χρονιά βγαίνει καλύτερη. Θα το πιέσουμε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε τότε".

Για το δύσκολο ωράριο:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές που κάνουμε προπόνηση πρωί και απόγευμα πρέπει να συνηθίσουμε το ωράριο. Το 3-4 είναι το χειρότερο. Δεν έχουμε καλά, συνήθως είναι η ώρα που κοιμόμαστε, δεν βλέπεις καλά λόγω του ήλιου. Και για τις δυο ομάδες είναι δύσκολο. Προτιμώ να παίζω βράδυ".

Για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού:

"Εμείς δεν θέλουμε να σταματήσει το ποδόσφαιρο επειδή κάνει καλό σε όλους μας, όμως αυτή τη στιγμή χρειάζεται πολύ προσοχή. Στον Άρη θα γίνουν πολλά τεστ λόγω της κατάστασης και αν γίνει το ματς σίγουρα θα υπάρχει ασφάλεια. Το πρωτόκολλο που ακολουθούμε σε κάθε παιχνίδι μας προσφέρει ασφάλεια. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά στον Άρη. Θέλουμε να παίξουμε και μακάρι όλα τα τεστ να βγουν καλά".

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο Αστέρας:

"Είναι ωραίο όταν μια ομάδα έχει κατοχή, κάνει ευκαιρίες και παίρνει παιχνίδια. Αυτό θέλουμε όλοι και είμαστε χαρούμενοι. Θέλει όμως προσοχή. Έχουμε υψηλό στόχο και είναι είναι δύσκολος. Ο Βόλος και τα Γιάννενα έχουν ξεκινήσει καλά και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο. Όσο είσαι ψηλά οι αντίπαλοι έχουν κίνητρο για να σε κερδίσουν".

Για τις άλλες ομάδες που ξεχωρίζει:

"Ο Ολυμπιακός και πάλι είναι ένα κλικ παραπάνω από όλες τις ομάδες. Τα Γιάννενα έχουν καλούς παίχτες και ο Βόλος είναι πολύ δυνατός από τη μέση και μπροστά. Θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος. Εμείς έχουμε ένα "βαθύ" ρόστερ και πιστεύω όταν τα παιχνίδια θα είναι Τέταρτη - Κυριακή θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Αν πάνε όλα καλά θα δούμε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αν είμαστε ακόμα στον στόχο μας".

Για το "βάθος" του ρόστερ:

"Έχουμε πολλούς παίχτες που δεν έχουν παίξει ακόμα όπως ο Ορόσκο και ο Γκομες. Λόγω των συνθηκών θα χρησιμοποιηθούν όλα τα παιδιά. Είτε για να δώσουν ανάσα είτε για να αντικαταστήσουν τραυματίες".

Για το κλίμα που υπάρχει στον Αστέρα:

"Είμαστε δεμένη ομάδα, με καλά αποδυτήρια. Αυτό πιστεύω θα παίξει σημαντικό ρόλο. Όταν τα πράγματα πάνε καλά είναι όλα ωραία όμως πρέπει να φανούμε όπως είμαστε τώρα και στα δύσκολα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x