Stoiximan Super League

Μουργκ: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός σχολίασε το 1-1 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Μοιρασμένα ήταν τα συναισθήματα για τον Τόμας Μουργκ, αφού παρότι σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ βρίσκει την ομάδα του να νιώθει αδικημένη.

«Αισθανόμουν πολύ νευρικά στον πάγκο. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Πετύχαμε ένα γκολ προς το φινάλε του αγώνα, αλλά εμείς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε στη Nova ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός.

«Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για εμένα, αφού μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Από τη μία χάρηκα που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα, αλλά από την άλλη που μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Όσο για την επιλογή να παίξει στον ΠΑΟΚ; «Ήξερα ότι είναι μία όμορφη πόλη η Θεσσαλονίκη, ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον στον ΠΑΟΚ. Η επαφή έγινε τρεις ημέρες πριν έρθω, αισθάνθηκα όμορφα και αμέσως το είπα στην οικογένεια μου ότι ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ για να πετύχω πράγματα με την ομάδα. Ο Σβαμπ με βοήθησε πάρα πολύ από την πρώτη ημέρα στο να προσαρμοστώ και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να παίζω δεκάρι και δεξί εξτρέμ. Θέλω να κερδίσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο φέτος, να τα πάμε καλά στο Europa League και ανυπομονώ για τη γεμάτη Τούμπα», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x