Αγγλία

Μουρίνιο: «Άξιζα να απολυθώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στην παραδοχή ότι η απόλυσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δίκαιη προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας σε Sky Sports.

Δικαίως αποτέλεσε παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πορτογάλου. Ο πρώην τεχνικός της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι άξιζε την απόλυσή του καθώς ήταν υπεύθυνος για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά δεν παρέλειψε να επιδοθεί σε ένα ακόμα mind game δηλώνοντας ότι η τωρινή ομάδα υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι χειρότερη από την περσινή ομάδα.

«Αξιζα να απολυθώ, καθώς ήμουν υπεύθυνος ως προπονητής της ομάδας για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος είναι χειρότερη σε σύγκριση με πέρυσι. Για μένα αυτό είναι λυπηρό. Ίσως ο κόσμος να νομίζει ότι απολαμβάνω την κατάσταση αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση», σημείωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Με την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι να αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους και τον φετινό τίτλο η είσοδος στην τετράδα φαίνεται να είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά με τους «κόκκινους διαβόλους» να διάγουν βαθιά αγωνιστική κρίση και τον Μάρκους Ράσφορντ τραυματία ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η πρώην του ομάδα εάν συνεχίσει να αγωνίζεται κατά αυτό τον τρόπο τότε η είσοδός της στην εξάδα δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη.

«Έχω ανθρώπους στον σύλλογο, τους οποίους αγαπώ. Τρέφω αρκετό σεβασμό για τους φιλάθλους και για εμένα είναι πολύ λυπηρό, επειδή η ομάδα είναι βαρετή. Αυτή την στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά. Νομίζω ότι θα μπουν σε μπελάδες όχι μόνο για να τερματίσουν στην τετράδα αλλά και για να βρίσκονται στην εξάδα. Αυτή η ομάδα είναι χειρότερη από την ομάδα της περσινής σεζόν», ανέφερε ο 56χρονός Πορτογάλος τεχνικός.

« Ήμουν στην ομάδα για δύο σεζόν όπου βίωσα αρκετές ευχάριστες στιγμές αλλά προφανώς η τρίτη σεζόν στην ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή» κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός,.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x