Champions League

Μουσάγεφ: «Υψηλού επιπέδου αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, πήραμε το μάθημα από τον… Ολυμπιακό»

Αποφασισμένος και «ψυλλιασμένος» ο προπονητής της Κράσνονταρ.

Ο Μουράντ Μουσάγεφ έδειξε να σέβεται απόλυτα τον ΠΑΟΚ, αλλά γνωρίζει την ιστορική ευκαιρία που έχει μπροστά της η Κράσνονταρ στα playoffs του Champions League. Ο Ρώσος προπονητής τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να έχει απλώς κατοχή, αλλά να παίξει και γρήγορα, ενώ αναφέρθηκε και στο μάθημα που πήρε η ομάδα του στον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, ο Μουσάγεφ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

-τη σημασία του αγώνα: «Και οι δύο ομάδες απέχουν ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League, που αποτελεί μεγάλο στόχο. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μόνο μέσα από έναν αγώνα τέτοιας έντασης και με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου μπορούμε να προκριθούμε για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Περιμέναμε πολύ καιρό ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα είναι μια μεγάλη μάχη σε κάθε γραμμή και θέλουμε να γίνει μια σημαντική μέρα για την ιστορία του συλλόγου μας».

-τι πρέπει να προσέξει η Κράσνονταρ: «Θα είναι λάθος να υποθέσουμε ότι αυτά που έγιναν στο ματς με την Μπενφίκα θα γίνουν και απέναντί μας. Θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι κλειδί αυτό. Το να έχεις την μπάλα δεν σου δίνει από μόνο του ένα πλεονέκτημα. Μόνο η επιτάχυνση του ρυθμού του αγώνα μπορεί να σου δώσει αβαντάζ».

-το τι διδάχτηκε από τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο προσφέρει μεγάλες εμπειρίες. Πολλά κρίθηκαν στο παιχνίδι της Αθήνας, που ήταν ισορροπημένο. Πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ χάσαμε τον Καμπελά με τραυματισμό και στη συνέχεια χάσαμε την ψυχραιμία μας και δεχτήκαμε άλλα τρία γκολ. Θα πρέπει να το αποφύγουμε αυτό τώρα. Θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε στο 1-0 ή 2-0 και να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε στη ρεβάνς. Τώρα όμως η ομάδα μας είναι αναβαθμισμένη και έχουμε πάρει το μάθημά μας για να αποφύγουμε τα ίδια λάθη».

-την καλή φόρμα της Κράσνονταρ: «Δεν έχουμε κανέναν λόγο να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας. Βάλαμε πολλά γκολ στο ματς με τη Χίμκι, αλλά ήδη το έχουμε ξεχάσει το ματς αυτό. Στην ομάδα έχουν επιστρέψει και κάποιοι παίκτες μετά από μακρά απουσία και πρέπει να αναπτύξουμε ξανά τη χημεία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x