Γερμανία

Θύμα του Covid-19 και ο Βιρτς, όγδοη απώλεια για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ο Φλόριαν Βιρτς βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό και είναι η όγδοη απώλεια της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τα ματς με Γκλάντμπαχ και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Δεν έφταναν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν ήρθε να προστεθεί κι ένα ακόμα, κάνοντας τα ματς με την Γκλάντμπαχ πρωτίστως αλλά και την Αρμίνια Μπιλεφελντ να μοιάζουν με… βουνό!

Οι «ασπιρίνες» δεν μπορούν να υπολογίζουν στην βοήθεια του Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στα τεστ που έγιναν χθες (02/02) κι ως εκ τούτου μπήκε σε καραντίνα, που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για 10 ημέρες.

Άρα, ο 17χρονος άσος θα λείψει δεδομένα από την αναμέτρηση της Μπάγερ με τα «πουλάρια», ενώ στο ματς με την νεοφώτιστη θα έχει μόλις κλείσει το 10ημερο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλην του Βιρτς, η Λεβερκούζεν δεν έχει διαθέσιμους αυτό το διάστημα, ούτε λίγο ούτε πολύ, άλλους… επτά βασικούς ποδοσφαιριστές της!

Ο λόγος για τους Λούκας Χραντέτσκι, Τίμοθι Φοσού Μενσά, Λάρς Μπέντερ, Σαντιάγκο Αρίας, Γιούλιαν Μπάουμγκαρτλινγκερ, Παουλίνιο κα Λέον Μπέιλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x